+31 (0)70 743 14 13 info@bealegend.nl

OVER ONS

MISSIE. VISIE. 

Hoe zorg je dat jouw merk, product of dienst aantrekkelijk is en blijft? In een wereld waar bedrijven vechten om de aandacht van potentiële klanten, bestaande klanten, partners en investeerders, zijn discovery, identity, strategy en growth belangrijke elementen om succesvol te blijven. Elementen die Be A Legend op eigen wijze benadert: vanuit het “purpose” branding principe. Op basis van onderzoek en jarenlange ervaring hebben we een vier fasen model ontwikkeld, waarin we bedrijven helpen hun merk en producten of diensten te positioneren als sterke merken. Merken waar je je thuis bij voelt, bij wil horen, mee gezien wil worden en aan mee wil werken. Dat doen we met datgene wat jouw bedrijf zelf te bieden heeft.  
Met personeel, klanten, investeerders en partners, vanuit het DNA van jouw bedrijf. 

KERNWAARDEN.

BRILjant

Eenvoud is de sleutel tot succes.

ENERGIEK

Deze wereld behoort tot de energiekelingen

ASSERTIEF

Assertiviteit is de lijm die commitment verbindt aan het resultaat.

N

Effectief

Je hoeft niet luidruchtig te zijn om effectief te zijn.

No nonsense

Werk slim. Krijg dingen gedaan.

1

DEVOTIE

Wat je met toewijding behandelt, groeit.

blank

TEAM BE A LEGEND

Wij zijn van mening dat jouw huidige en toekomstige klanten op hun best, sterkst en meest effectief zijn wanneer ze volledig betrokken zijn bij jouw verhaal, strategie en doelen.

Be A Legend helpt bij het creëren en ontwikkelen van merken door nieuwe inzichten en strategie te combineren met creatieve concepten en een winnende uitvoering.

We discover, we create, we deliver.

Wij delen graag onze kennis voor merkbeleving, datagedreven strategieën, klantbeleving en communicatie. Wij werken samen met onze klanten om hun gewenste merk en klantbeleving tot leven te brengen: van pre-boarding tot legendes.

Ons streven is om jouw unieke verhaal tot leven te laten komen.

Het is het jaar 2020. We zijn een nieuw decennium ingegaan. Na meer dan een decennium in de IT-, fintech- en betalingssector is Nadine Lucas klaar voor haar eigen bureau. Een nieuw soort bureau. Een bureau dat strategie en creativiteit combineert in het nastreven van impactvolle strategische marketingdoeleinden. Een bureau dat gelooft in groeien door kennis, ideeën, inzichten, meningen, trends en meer te delen. Nadine vindt soortgelijke zielen in Julieta Atanasova, Lina Filipova, Marina Paspalska, Vasil Tonev en de vijf starten hun samenwerking.

Be A Legend is geboren in 2020. Lean, behendig, gefocust en creatief. Een klein kernteam plus enkele van de beste freelancers in de branche. Inzichten en strategie combineren met inspiratie en creativiteit. Doen wat nodig is om een ​​geweldig verhaal te vertellen.

Nadine

Nadine

Founder & Creative Ninja

Lina

Lina

MarCom Creative

Julieta

Julieta

Digital & SEO Rockstar

Marina

Marina

Strategy Queen

Vasil

Vasil

Graphic Design/ UI/ UX Warrior

Loading...