+31 (0)70 743 14 13 info@bealegend.nl

Wij zijn een full-service

Creatief
Marketingbureau

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemers, start-ups en scale-ups om hun eigen unieke manier van marketing te vinden. Een manier die echt bij jou, jouw bedrijf en klanten past. 

Be A Legend helpt jouw bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een creatief, onderscheidend en schaalbaar merk en klantbeleving. Wij werken altijd met de vier elementen Discovery, Identity, Strategy en Growth. Deze ondersteunen je op weg naar het bouwen van je eigen merk. Van conceptontwerp tot identiteit. En van strategie tot groei, we hebben het allemaal. Wil jij weten hoe je de verbinding tussen jou en de klant zinvoller en krachtiger dan ooit kunt maken? 

blank

DISCOVERY

BRAND ARCHETYPE

CUSTOMER PROFILE

CUSTOMER JOURNEY

MARKET RESEARCH

COMPETITOR RESEARCH

blank

IDENTITY

BRAND DESIGN

TONE OF VOICE

BRAND VALUES

POSITIONING

CORPORATE IDENTITY

blank

STRATEGY

MARKETING PLAN

COMMUNICATION PLAN

PRODUCT LAUNCH

TACTICAL CAMPAIGN

EVENT PLAN

blank

GROWTH

CONTENT & DESIGN

WEBDESIGN

MARKETING AUTOMATION

ONLINE MARKETING

EVENT MARKETING

We discover. we create.
we deliver.

Jouw merk is niet alleen een logo en een mooi visitekaartje. Het is eigenlijk zo veel meer. Een succesvol merk bestaat uit veel belangrijke onderdelen. Wij helpen bij het creëren en ontwikkelen van merken die aansluiten bij de primaire doelen van jouw bedrijf. Door de stappen te volgen van onze vierfasige succesformule: discovery, identity, strategy en growth, bouw ook jij een krachtige klant- en merkervaring op.

Hoe wij werken:


“Discovery” fase:

Tijdens de discovery fase gaan we ontdekken wat jouw merkarchetype (n) zijn. Deze archetypen helpen bij het beter verwoorden van jouw merkwaarden en merkpersoonlijkheid. Vervolgens definiëren we jouw (ideale) klantprofiel (en) en de huidige/gewenste klantreis. Het is belangrijk om een ​​goed beeld te hebben van jouw klanten en doelmarkten. Daarom raden wij aan een marktonderzoek en concurrentieonderzoek uit te voeren. De resultaten van beide onderzoeken geven jou nog meer inzicht en informatie in jouw klantprofielen en klantreis.

“Identity” fase:

Na het voltooien van de discovery fase gaan we aan de slag met het creatieve proces. Tijdens de identity fase beginnen we eerst met het opstellen en conceptualiseren van jouw merkidentiteit. Tevens kunnen wij ook helpen bij het formuleren van de tone of voice, het positioneren  van uw merk en het formuleren van uw merkwaarden. Van concept tot een complete huisstijl.

 “Strategy” fase:

Toe aan een strategisch marketing en/of communicatie plan?  Maar je weet niet hoe en/of waar te beginnen? Tijdens de strategy fase ondersteunen wij onze klanten bij het ontwikkelen van strategische marketing plannen, communicatie plannen en content kalenders. Als ook product lancering en creatieve en / of tactische campagne plannen en evenementen planning.

“Growth” fase:

Nu je jouw eigen merkidentiteit hebt ontwikkeld en jouw marketingstrategie volledig geïmplementeerd is, ben je toe aan de leukste stap van jouw eigen reis. De growth fase. Is jouw website online en heb je nog weinig inkomende verzoeken van klanten? Ervaar je minimale engagement met jouw bezoekers? Wij kunnen jou helpen met het verder uitbouwen van jouw merk. Zowel online als ook offline.

Be A Legend is gespecialiseerd in merkbeleving van klanten. Logo, huisstijl en website-ontwerp. Data-gestuurde strategieën, marketing en communicatie. Be A Legend werkt altijd samen met jou om de merkreis van jouw klanten tot leven te brengen: van pre-boarding tot legendes.

CREATE A STORY WORTH TELLING

SAY HELLO!

Loading...