+31 (0)70 743 14 13 info@bealegend.nl

wat voorbeelden van ons werk

01

PayPlaza - Corporate Brand REDESIGN

PayPlaza kwam bij ons voor een geheel nieuwe huisstijl. “Het moet gedurfd en fris zijn. Speels, maar toch professioneel”, zeiden ze. Dat hebben wij dan ook geleverd. Be A Legend behandelde het volledige project van conceptontwerp tot merkidentiteit en de nieuwe bedrijfswebsite van PayPlaza. Tevens heeft Be A Legend een nieuw UI-ontwerp opgeleverd voor de PayPlaza-betalingsacceptatie-app, zowel voor de ECR als voor de stand-alone versie. Last but not least hebben we geholpen bij het managen van de interne en externe uitrol van de PayPlaza rebranding.

blank
blank

02

Bankingblocks - Corporate Brochure

Bankingblocks heeft ons gevraagd om voor hun een corporate brochure te ontwerpen. A4, liggend 28-pagina’s gate-fold brochure

Deze brochure dient als presentatiemateriaal voor Bankingblocks. In de brochure vind je achtergrond- en bedrijfsinformatie van Bankingblocks. Maar ook uitleg over hun modulaire banking-, payments-, technology- en compliance blocks. Speciaal voor fintech-bedrijven die hun eigen klanten beter willen kunnen bedienen zonder zelf nieuwe producten te hoeven ontwikkelen. Tevens heeft Be A Legend de explanatory graphics voor Bankingblocks verzorgd.

03

eMerchantPay - Explainer Videos

Voor eMerchantPay hebben wij twee explainer video’s geleverd. Be A Legend heeft de merkidentiteit en de kleuren gebruikt die op dat moment relevant waren. Tegenwoordig heeft eMerchantPay een nieuwe merkidentiteit. Echter beide explainer video’s worden nog steeds door eMerchantPay gebruikt. Ze hebben al het aantal views van 49.000 en 415.000 bereikt.

blank

04

Praktijk Close - Website Design

Sabina, de oprichtster van Praktijk Close, kwam bij Be A Legend met het verzoek haar nieuwe zakelijke website te bouwen. Haar vereisten waren vrij eenvoudig. De website moet responsief en gemakkelijk te navigeren zijn. Wat betreft het ontwerp, gaf Praktijk Close de voorkeur aan dat de website helder en kleurrijk zou zijn en gemakkelijk te lezen. Het meest belangrijk is dat de website vriendelijk en uitnodigend is.

05

Booking 25th Birthday Logo & Assets

sPresso.nl heeft ons benaderd voor ondersteuning van project management voor verschillende ontwerpprojecten. Eén van deze projecten betrof het 25e verjaardagslogo. Booking.com lanceerde dit logo wereldwijd ter gelegenheid van hun 25ste verjaardag. Samen met sPresso werkt Be A Legend voor zowel kleine, middelgrote als ook corporate organisaties.

blank
blank

06

Kompas Wandelcoach - Website Design

Be A Legend heeft voor Kompas Wandelcoach een nieuwe zakelijke website gebouwd. De vereisten voor de website waren; responsief, eenvoudig en rustig. Het belangrijkste is dat de bezoekers zich veilig en welkom voelen. Om dit gevoel te ondersteunen hebben we afbeeldingen van verschillende seizoenen gebruikt en rustige kleuren: goudgeel, oranjebruin en donkerblauw.

07

Judobreda.nl Website & Fotografie

Voor Judovereniging Haagse Beemden Breda heeft Be A Legend een compleet nieuw website ontwerp geïmplementeerd. Het belangrijkste criterium voor de nieuwe website was dat deze mobielvriendelijk dient te zijn. Uiteindelijk hebben we het project uitgebreid met een fotobeeldbank en een webshop.

blank
Loading...