+31 (0)70 743 14 13 info@bealegend.nl

Wij zijn een full-service

Creatief
Marketingbureau

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemers, start-ups en scale-ups om hun eigen unieke manier van marketing te vinden. Een manier die echt bij jou, jouw bedrijf en klanten past. 

Be A Legend helpt bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar een creatief, onderscheidend en schaalbaar merk. 
Dit doen wij door strategisch advies en een heldere projectaanpak te bieden en samen met jou vorm te geven aan een creatieve, onderscheidende en haalbare merk- en klantbeleving.

DISCOVERY

BRAND ARCHETYPE

CUSTOMER PROFILE

CUSTOMER JOURNEY

MARKET RESEARCH

COMPETITOR RESEARCH

IDENTITY

BRAND DESIGN

TONE OF VOICE

BRAND VALUES

POSITIONING

CORPORATE IDENTITY

STRATEGY

MARKETING PLAN

COMMUNICATION PLAN

PRODUCT LAUNCH

TACTICAL CAMPAIGN

EVENT PLAN

GROWTH

CONTENT & DESIGN

WEBDESIGN

MARKETING AUTOMATION

ONLINE MARKETING

EVENT MARKETING

We discover. we create.
we deliver.

Jouw merk is niet alleen een logo en een mooi visitekaartje. Het is eigenlijk zo veel meer. Een succesvol merk bestaat uit veel meer belangrijke onderdelen. Be A Legend helpt bij het creëren en ontwikkelen van merken die aansluiten bij de primaire doelen van het bedrijf. Met behulp van onze vier fasen: discovery, identity, strategy en growth, bouw ook jij een krachtige klant- en merkervaring op.

Hoe wij werken:


“Discovery” fase:

Tijdens de discovery fase gaan we ontdekken wat jouw merkarchetype(n) zijn. Deze archetypen helpen bij het beter verwoorden van jouw merkwaarden en merkpersoonlijkheid. Vervolgens definiëren we jouw (ideale) klantprofiel(en) en de huidige/gewenste klantreis. Het is belangrijk om een ​​goed beeld te hebben van wie jouw klanten en doelmarkten zijn. Daarom raden wij ook aan een marktonderzoek en concurrentieonderzoek uit te voeren. De resultaten van beide onderzoeken geven nog meer inzicht en informatie voor de invulling van jouw klantprofielen en bijbehorende klantreis.

“Identity” fase:

Na het voltooien van de discovery fase gaan we aan de slag met het creatieve proces. Tijdens de identity fase beginnen we eerst met het opstellen en conceptualiseren van jouw merkidentiteit. Tevens kunnen wij ook helpen bij het formuleren van de tone of voice, het positioneren  van jouw merk en het formuleren van jouw merkwaarden. Van concept tot een volledige huisstijl.

 “Strategy” fase:

Toe aan een strategisch marketing en/of communicatie plan?  Maar je weet niet hoe of waar te beginnen? Tijdens de strategy fase ondersteunen wij onze klanten bij het ontwikkelen van strategische marketing plannen, communicatie plannen en content kalenders. Als ook product lancering en creatieve en / of tactische campagne plannen en evenementen planning.

“Growth” fase:

Nu je jouw eigen merkidentiteit hebt ontwikkeld en jouw marketingstrategie volledig geïmplementeerd is, ben je toe aan de leukste stap van deze reis. De growth fase. Is jouw website online en heb je nog weinig inkomende verzoeken van klanten? Ervaar je minimale engagement met jouw bezoekers? Wij kunnen ondersteunen met het verder uitbouwen van jouw merk. Zowel online als ook offline.

Be A Legend werkt altijd samen met jou om de merkreis van jouw klanten tot leven te brengen:
van pre-boarding tot legendes.

CREATE A STORY WORTH TELLING

SAY HELLO!

Loading...